L'equip del Ripollès queda tercer al concurs de joves cuiners de Tecnotast

Publicat el 16 de febrer de 2006 a les 11:33
BLANC QUEDEN TERCERS AL CONCURS DE JOVES CUINERS DE TECNOTAST.
L'equip format per Vicenç Gómez i Eduard Blanc, alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mig de Cuina que imparteixen l'IES Abat Oliba de Ripoll i el Consorci Ripollès Desenvolupament, a través de l'Aula d'Hostaleria, van participar en el concurs de joves cuiners de la Fira Tecnocast, a Girona i van aconseguir la tercera posició.

Els concursants disposaven d'una cistella plena amb diferents aliments com ara verdures, espècies, vins, mels,etc. El producte estrella del certamen i de la cistella era el xai. Cada participant escollia quin plat volia preparar a partir dels ingredients dels que disposaven. Gómez i Blanc van optar per preparar Rodó de xai al perfum de romaní amb guarnició de ceps i patates buffet.

Un cop preparat, presentat i explicat oralment el plat, el jurat va haver d'escollir entre tots els participants. El jurat estava format per:
 Pep Nogué, reconegut gastrònom i col·laborador de la publicació Descobrir Cuina.
 Joan Roca, del Celler Can Roca (2 estrelles Michelin)
 Un crític gastronòmic d'una publicació gironina
 André Bonai, reconegut especialista de l'ànec i els seus derivats.