BLANC QUEDEN TERCERS AL CONCURS DE JOVES CUINERS DE TECNOTAST.
L'equip format per Vicenç Gómez i Eduard Blanc, alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mig de Cuina que imparteixen l'IES Abat Oliba de Ripoll i el Consorci Ripollès Desenvolupament, a través de l'Aula d'Hostaleria, van participar en el concurs de joves cuiners de la Fira Tecnocast, a Girona i van aconseguir la tercera posició.
Els concursants disposaven d'una cistella plena amb diferents aliments com ara verdures, espècies, vins, mels,etc. El producte estrella del certamen i de la cistella era el xai. Cada participant escollia quin plat volia preparar a partir dels ingredients dels que disposaven. Gómez i Blanc van optar per preparar Rodó de xai al perfum de romaní amb guarnició de ceps i patates buffet.
Un cop preparat, presentat i explicat oralment el plat, el jurat va haver d'escollir entre tots els participants. El jurat estava format per:
Pep Nogué, reconegut gastrònom i col·laborador de la publicació Descobrir Cuina.
Joan Roca, del Celler Can Roca (2 estrelles Michelin)
Un crític gastronòmic d'una publicació gironina
André Bonai, reconegut especialista de l'ànec i els seus derivats.
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de febrer de 2006 a les 11:33
Et pot interessar
-
Societat Les millores de les escoles públiques de Ripoll que s'han fet durant l’estiu
-
Societat Comença la prova per descongestionar el trànsit al barri vell
-
Societat Afectacions al trànsit pel pas de La Vuelta 2025 per Ripoll
-
Societat El Ripollès i tres més: avís per temps violent amb esclafits i mànegues
-
Societat Obren les inscripcions per participar en la 5a Cursa de la Dona de Ripoll
-
Societat Mor un motorista a les Llosses