Les cuines de la Vall de Camprodon dediquen un cicle gastronòmic a la carn de poltre

Publicat el 07 de maig de 2008 a les 14:39
 
El cicle gastronòmic és fruit de la conjuminació dels esforços de les Cuines de la Vall de Camprodon amb l'Associació de criadors d'eugues de muntanya, creada el 2006 i que agrupa a 45 ramaders. Cal recordar que al Ripollès les 700 eugues de l'associació són de caràcter extensiu, és a dir, que passen tot l'any pasturant -a l'estiu als prats d'alta muntanya i a l'hivern a les valls-.
 
Participen en la temporada gastronòmica del poltre els restaurants Can Rosa (Abella); El Forn (Beget); Can Jan, Casa Marquès, el Pont 9, Hotel Sant Roc, Hostal la Placeta i Núria (Camprodon); Can Jordi i les Planes (Espinavell); Ca la Núria i Can Pei (la Roca); Hotel Grèvol i Pizzeria Feliu (Llanars); Can Pairó, Hotel Calitxó, L'Enclusa i Costabona (Molló), Can Po (Rocabruna); Can Baral·la (Sant Pau de Segúries); Can Jepet, Can Tiranda i Pirineu (Setcases); Fonda Rigà (Tregurà) i el Racó de la Vall (Vilallonga de Ter).
 
Més informació: Especial fires i festes agràries i ramaderes del Ripollès.