Aquesta setmana comencen els primers cursos Forcem 2006, que proposa l'Associació d'Hostaleria del Ripollès. Concretament són el curs de Cuina Creativa i el curs de Recepció i Atenció al Client en l'Hostaleria.
CURS DE CUINA CREATIVA
Un curs a càrrec de Pere Planagumà i Sala, cap de Cuina del Restaurant Les Cols d'Olot ( 1 estrella Michelin), i on s'hi tractaran els següents continguts:
* Com cuina una estrella Michelin?
* Importància del producte
* Tècniques innovadores
* Com es fa cuina d'autor
Horari: de les 16.30 a les 19.30 hores, dimecres i dijous.
Dies: 15, 16, 22, 23 de febrer i 8, 9, 15, 16, 23, 30 de març.
CURS DE RECEPCIÓ I ATENCIÓ AL CLIENT EN HOSTALERIA
En curs anirà a càrrec d'Oriol Sallent i Bonaventura, professor de la Universitat de Vic. S'hi desenvoluparan els conceptes bàsics de l'hotel i les funcions bàsiques del departament de recepció, entre d'altres.
Horari: de les 16.30 a les 19.30 hores, dimarts i dimecres.
Dies: 14, 21, 28 de febrer i 7, 14, 21, 22, 28, 29 de març i 4 d'abril.
ARA A PORTADA
Publicat el 15 de febrer de 2006 a les 08:01
Et pot interessar
-
Societat Les millores de les escoles públiques de Ripoll que s'han fet durant l’estiu
-
Societat Comença la prova per descongestionar el trànsit al barri vell
-
Societat Afectacions al trànsit pel pas de La Vuelta 2025 per Ripoll
-
Societat El Ripollès i tres més: avís per temps violent amb esclafits i mànegues
-
Societat Obren les inscripcions per participar en la 5a Cursa de la Dona de Ripoll
-
Societat Mor un motorista a les Llosses