Per estalviar, comença per aprofitar. Aquest és un altre dels cursos que organitza aquest febrer l'Aula d'hostaleria del Ripollès i, que en aquest cas, comença avui dimarts. Des de Barcelona i Argentina arriba un grup de joves creadors cuiners que viatgen arreu del món cuinant. Ara vénen a trepitjar la nostra comarca amb el desig d'ensenyar-nos una cuina revolucionària, econòmica i d'última tendència, mitjançant l'aprofitament del menjar. El curs es farà del al 28 de febrer. Horari: dimarts, de 19 a 21 h, amb els professors Federico Schatz, Federico Carrasco, Eduard Vilardell i Gonzalo Martínez. Preu: 50 €

ARA A PORTADA
Publicat el 07 de febrer de 2006 a les 08:00
Et pot interessar
-
Societat L'edifici centenari de l'ateneu de Campdevànol comença les obres de reforma
-
Societat Aquest és un dels pobles més bonics de Catalunya: medieval, intacte i amb encant de conte
-
Societat Queralbs planeja la xarxa de calor amb biomassa per a llars i edificis públics
-
Societat Renfe comença a construir la futura base de manteniment a Ripoll
-
Societat Reclamen accelerar les obres de la nova base de manteniment de trens a Ripoll
-
Societat Sant Joan de les Abadesses elimina la Policia Local i incorporarà quatre vigilants municipals