La Formatgeria Roure Soler de Sant Pau va obtenir el 2010 el premi al millor formatge de vaca. Foto: Lluís Rodríguez
La Fira Formatgera de la Vall de Ribes arriba enguany a la desena edició. L'esdeveniment ajudarà -encara una mica més- a omplir Ribes de Freser aquest Diumenge de Pasqua. La fira, que organitza el Col·lectiu d'Artesans de la Vall de Ribes amb el suport del consistori ribetà i el Patronat de Turisme, s'iniciarà a les nou del matí i comptarà amb el tradicional concurs per escollir els millors formatges. I haurà altres activitats com tallers i un tast de formatge i un concurs de munyir vaques.
El 2010 els millors formatges van ser en el cas de cabra la Bauma de Borredà (el Berguedà); en la categoria d'ovella el Mas Marcè de Siurana d'Empordà (l'Alt Empordà) mentre que el guanyador en el capítol boví va ser per la Formatgeria Roure Soler de Sant Pau de Segúries.
Programa d'actes
Inauguració de la fira i mostra artesana (09:00)
Lliurament de premis als millors formatges (10:00)
Tast comentat de formatges a càrrec d'Abel Ibàñez (11:00)
Taller de formatge a càrrec del Bac d'Estiula (12:00)
Concurs de munyir a mà (17:00)
Taller de formatge a càrrec del Bac d'Estiula (18:00)
Clausura de la fira (20:00)
Una dècada de Fira Formatgera de la Vall de Ribes
L'activitat omplirà encarà més Ribes de Freser el Diumenge de Pasqua

- Ribes de Freser ha acollit la novena edició de la Fira Formatgera. | Lluís Rodríguez Sala -
- |
ARA A PORTADA
Publicat el 22 d’abril de 2011 a les 12:00
Et pot interessar
-
Societat Les millores de les escoles públiques de Ripoll que s'han fet durant l’estiu
-
Societat Comença la prova per descongestionar el trànsit al barri vell
-
Societat Afectacions al trànsit pel pas de La Vuelta 2025 per Ripoll
-
Societat El Ripollès i tres més: avís per temps violent amb esclafits i mànegues
-
Societat Obren les inscripcions per participar en la 5a Cursa de la Dona de Ripoll
-
Societat Mor un motorista a les Llosses