L'empat a 2 amb l'Osasuna no va servir per a perdre la categoria

08 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:37h
El president del CE Sabadell, Keisuke Sakamoto, en roda de premsa
El president del CE Sabadell, Keisuke Sakamoto, en roda de premsa | CES

El CE Sabadell es va acomiadar ahir del futbol professional amb un empat (2-2) a la Nova Creu Alta irrellevant pels arlequinats però que va donar la permanència a l’Osasuna. El tècnic Juan Carlos Mandiá va dirigir el seu últim partit com a arlequinat assegurant després de l’enfrontament que després de la feina feta des de la seva arribada, el seus homes no es mereixen el descens.

El partit d’ahir, que els arlequinats guanyaven per 2-0 a la primera part amb gols de Collantes i  Aníbal, que va ser expulsat per dues grogues, va acabar amb invasió de camp dels prop de 2.000 aficionats navarresos amb l’empat que va obligar a aturar el partit uns minuts. Una alegria desfermada que contrastava amb la tristor dels vallesans per la pèrdua de la categoria.

"Amb els mesos que he estat aquí, l'equip no es mereix baixar de categoria. Els jugadors han competit més enllà dels seus límits i l'expulsió d'Aníbal ens ha rebentat", va explicar Mandiá al finalitzar el partit. Ara s’obre un període fins el 30 de juny en el que l’entitat ha de preparar el nou projecte esportiu i econòmic amb la tornada a Segona B com a principal problema que marcarà les futures decisions i mesures que es prenguin.

Sigui com sigui, el Sabadell ha acabat els partits de camp i ara comença el joc de despatxos. El club ha de buscar un nou tècnic i està en dubte la continuïtat del president Keisuke Sakamoto que està obligat a buscar una solució per eixugar el deute econòmic que arrossega l’entitat. El japonès, però, deia divendres passat que encara creu amb la permanència administrativa de l’equip.