El Taulí vol convertir la planta de pediatria en un fons marí

S'ha engegat una campanya per recollir 400.000 euros per aconseguir-ho

Redacció
20 de juny del 2017
Un ingrés hospitalari acostuma a suposar un estrès, així com una font d'angoixa, tant per al pacient com per als seus familiars. I això s'accentua si són canalla, a més aquests estats poden tenir efectes en la recuperació. Aquesta premissa ha empès l'Hospital Parc Taulí a reformar la planta de pediatria.
 
Per tal d'aconseguir-ho, han endegat una campanya de micromecenatge amb la finalitat de convertir l'espai en un fons marí: Una onada de petits somriures. Cavallets de mar, pops, dofins, balenes i peixos, entre d'altres elements, amb un to infantil i amb molt de color. Això contribuiria alleugerir aquest tràngol, quan s'ingressa a l'hospital. "Fer un entorn més proper, familiar", diuen els responsables d'aquesta iniciativa.
 
https://www.youtube.com/watch?v=HNpwGGrUGfs
Calculen que el projecte podria beneficiar prop de 100.000 nens. "Vindria a ser la idea del que ja hi ha a l'Hospital Sant Joan de Deú", apunten i aposten per renovar els passadissos i el mobiliari de les habitacions.
 
A banda, d'endinsar-se entre animals, també hi haurà passatemps i jocs. Fixen 400.000 euros per dur a terme aquestes millores, amb diferents donacions que van des dels 30.000 euros al miler. Per ara, no hi ha un calendari establert per arribar aquesta xifra.