VÍDEOS Ultres violents agredeixen periodistes a la manifestació unionista de Sabadell

La concentració reclama la restauració de les banderes espanyola i europea

Els manifestants a la plaça Sant Roc reclamant la restauració de les banderes espanyola i europea
Els manifestants a la plaça Sant Roc reclamant la restauració de les banderes espanyola i europea | Juanma Peláez
Redacció
10 de novembre del 2017
Actualitzat a les 20:50h

La concentració, convocada aquest divendres per Societat Civil Catalana a les portes de l'Ajuntament de Sabadell per reclamar la reposició de les banderes espanyola i europea, ha comportat, com en tota mena de protesta, crits de tot tipus. En aquest cas, han carregat contra l'alcalde de la ciutat: "Serracant cabrón". 

Així com també "¿Dónde está ese alcalde?". Les proclames han anat dirigides contra Carles Puigdemont, "Puigdemont a prisión". I les protagonistes que han motivat la convocatòria: "Nuestra bandera, ¿Dónde está?". 

En un moment donat, els manifestants han donat empentes als periodistes que cobrien l'acte. Entre aquests, hi havia professionals de NacióDigital, de l'ACN, Catalunya Ràdio i fins i tot una televisió alemanya, que els assistents han confós amb TV3. 

Albert Segura, periodista de NacióDigital, ho relata així: "Ens han donat empentes i hem hagut de sortir corrents. I tot hem hagut de ser evacuats pels Mossos d'Esquadra". Norma Vidal, de l'ANC, explica que els han increpat i que li han tapat la càmera perquè no pogués gravar.