La nova imatge del ciclista sabadellenc David de la Cruz

El sabadellenc enceta enguany una nova etapa a la seva carrera

El sabadellenc posant amb els nous colors del Sky
El sabadellenc posant amb els nous colors del Sky | @iamdlax
Redacció
03 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:39h
Considerat el millor esportista de Sabadell del 2016, per això va rebre el premi al juny de l'any passat en la 64a edició de la Festa de l'Esport, David de la Cruz ha encetat 2018 amb una nova imatge. Concretament, dels colors negre, blanc i una tonalitat de blau. Són la gamma del Sky, el seu nou equip des del passat 1 de gener. 

El sabadellenc, a través de les xarxes socials, va felicitar l'any amb la nova vestimenta i en aquestes poc més de 60 hores de nou any ja s'ha muntat sobre la nova bicicleta amb la que competirà, "la màquina", tal com l'ha batejat de la Cruz.  A més de canviar de "color", també ha modificat el seu nom d'usuari als seus perfils de Twitter i de Facebook. El vallesà enceta una nova etapa al conjunt britànic, un destí que va donar a conèixer l'estiu passat, també mitjançant les xarxes socials. 

De la Cruz, però, ha volgut tenir un rècord dels últims tres anys al Quick-Step i ha publicat un emotiu vídeo amb els millors moments del seu pas per l'equip. Entre d'altres episodis rememora la victòria a la Vuelta el 2016, al Alto del Naranco, a Oviedo, i el mallot de líder a la mateixa prova.