Gràcia continua mobilitzada i torna a tallar la Rambla Ibèria contra el tanatori

Els veïns asseguren que no tenen constància que l'empresa hagi presentat al·legacions a la negativa de llicència municipal

Han tornat a tallar el mateix tram de la Rambla Ibèria
Han tornat a tallar el mateix tram de la Rambla Ibèria | plataforma Tanatori No
Redacció
03 de maig del 2018

Han tornat a tallar el mateix tram de la Rambla Ibèria Foto: plataforma Tanatori No


Ja ho van avisar, quan cap el febrer, els veïns de Gràcia van conèixer de les intencions de construir un tanatori a la Rambla Ibèria: "No pararem!". Aquest dimecres al vespre, novament un centenar de persones, convocats per la plataforma Tanatori No, van tornar a tallar aquesta artèria de la ciutat per mostrar el seu rebuig contra la construcció d'aquest servei en una de les entrades de Sabadell. 

La tercera mobilització veïnal, fidel a la seva cita mensual, que va tornar a interrompre la circulació des de la plaça del Mil·lenari i fins a la carretera de Terrassa. Des de la plataforma van manifestar la seva voluntat de continuar al carrer i actius. 

Els veïns no han tingut "cap notícia" de la presentació d'al·legacions, després que l'Ajuntament denegués la sol·licitud d'una llicència per instal·lar un tanatori. Encara que "no es descarta que ho facin" en breu. Sigui com sigui, la intenció és mantenir l'agenda d'activitats.

Així, aquest divendres han introduït un punt en l'ordre del dia de l'assemblea de veïns de Gràcia, que tindrà lloc al Centre Cívic, per parlar sobre aquesta construcció. 
 

Han dut una pancarta contrària a la construcció Foto: plataforma Tanatori No

Altra vegada un centenar de persones han tallat el trànsit Foto: plataforma Tanatori No