Guanyem tornarà a presentar-se sota el mateix nom a les eleccions de 2019

Els dos actuals regidors posen el focus en “l’estratègia local” com a baluard

Els dos regidors de Guanyem
Els dos regidors de Guanyem | Albert Hernàndez
24 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:12h
A un any vista de les eleccions, les diferents formacions comencen a moure fitxa. Aquest dijous, els dos regidors de Guanyem, Marisol Martínez i Miquel Soler, han presentat la seva candidatura amb l’aval “de l’experiència”, com ha dit Martínez de gairebé tres anys de govern municipal, així com haver estat a l'oposició. Tanmateix, serà una comissió de campanya la que decidirà el nom o noms que l’encapçalin.
 
Aquest òrgan, que és independent i integrat per gent diversa, ho ha d’elevar a l’assemblea per escollir la candidatura. S’espera estar “en condicions per començar a treballar al setembre”, ha pronosticat Martínez i ha dit que “no ens plantegem coalicions”. Ha assegurat que és una proposta de “persones de Sabadell i volem governar”.
 
Soler ha destacat que la particularitat de Guanyem serà que respondrà a “l’estratègia local”, per diferenciar-se, ha remarcat, d’altres que fan “de moneda de canvi” al Parlament i “responen a estratègies nacionals”.
 
En aquest sentit, Martínez ha determinat que l’Ajuntament “no pot estar paralitzat” en referència a les conseqüències de l’aplicació del 155 i a l’estat en què es van trobar la corporació quan van entrar. “Va suposar un gran endarreriment. Per exemple, es va estar vuit anys sense netejar les cloaques”, ha comentat i ha afirmat que “hem hagut de comprar ordinadors” com a una fotografia concreta per donar una idea de les condicions de com estava l’administració.