Santa Perpètua acull una competició de vehicles elèctrics creats per alumnes catalans

Serà el segon any que aquests cotxes circularan per un circuit urbà

Dos estudiants amb el seu prototip
Dos estudiants amb el seu prototip | Electrocat
Redacció
08 de juny del 2018
Actualitzat a les 12:08h

Dos estudiants amb el seu prototip Foto: Electrocat


El Recinte Firal de Santa Perpètua de Mogoda acollirà, aquest dissabte, el V Electrocat, una competició de vehicles elèctrics fabricats per estudiants de Catalunya. Serà el segon any que aquest certamen té lloc en un circuit urbà.

Els centres participants, dels quals set són de cicles formatius de Grau Superior, són entre d’Estudis Roca i el CE Monlau de Barcelona, l’Institut Pedraforca de L’Hospitalet de Llobregat,  l’IES Castellarnau de Sabadell, el Centre Tècnic del Vallès de Les Franqueses del Vallès, l’IES Palau Ausit de Ripollet i l’Escola Tècnica de Girona, a més dels estudiants i docents formats al Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) de Santa  Perpètua.

Els vehicles, dissenyats des del passat mes d’octubre, faran proves d’eslàlom, frenada i radi de gir. Després es farà circular el prototip per la zona d’asfalt i de terra i el jurat valorarà el millor equip.

La iniciativa, organitzada pels ajuntaments de la Riera de Caldes i compta amb el suport del Departament d’Ensenyament, també pretén ser un aparador per aquests alumnes.