El Parc Central del Vallès inaugura una nova zona de jocs

Un espai de gairebé 1.500 metres quadrats amb jocs més inclusius i dinàmics

La nova àrea remodelada
La nova àrea remodelada | Ajuntament de Sabadell
Redacció
02 de juliol del 2018
Els veïns dels voltants del Parc Central del Vallès, concretament els més menuts, han gaudit des d'aquest cap de setmana de la nova àrea de jocs que s'ha construït a aquesta gran àrea, de 1.445,35 metres quadrats. Una nova zona de joc per a infants més inclusiva i dinàmica. 

Té quatre espais diferenciats i relacionats entre si, cosa que permetrà que els infants passin d’activitats més estàtiques a altres de més dinàmiques o l’inrevés, segons la direcció triada a l’inici. També, hi ha dues hamaques, un sorral, una taula per fer pastetes i dos cavallets dissenyats per facilitar-hi l’accessibilitat.

Hi ha una xarxa tridimensional de cordes de quatre metres d’alçada, dos jocs d’equilibri, una piràmide de troncs de fusta, un gronxador quíntuple i una tirolina de 25 metres de llarg. A dues de les zones es fa servir el relleu, ja que s’han construït dues muntanyes de diferents alçades, que en el punt més alt tindran jocs d’equilibri i dos tobogans a diferents alçades. La nova zona se situa en un espai entre el camí antic de Terrassa i el de la Granja del Pas, enmig d’una extensa superfície de prat, i ha de permetre activitats de lleure prop de diferents camins que hi faciliten l’accés.

És el primer parc d’una nova generació de jocs infantils que tindrà Sabadell, que es caracteritzen per ser més inclusius i més dinàmics.