FOTOS L'es obres del mur que va caure a Torre-romeu segueixen endavant

Fa dos mesos de la seva caiguda

Les obres al mur de Torre-romeu
Les obres al mur de Torre-romeu | Albert Hernàndez
Redacció
09 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:12h
El mur del carrer Onyar, al barri de Torre-romeu de Sabadell, que va caure el passat mes de maig, segueix la seva evolució per tal que a cap a finals d'any estigui enllestit. Les obres continuen a l'estiu. Consisteixen en omplir de formigó l'estructura nova, a la vegada que es destrueix l'antiga i que va cedir fa dos mesos. 

També s'estan fent treballs de impermeabilitzacions i el reompliment de terres. Les màquines, moviment de terres, pedres de grans dimensions i operaris treballant, aquesta és l'aparença actual del carrer Onyar, que està totalment tallat al pas de vehicles.  

Des del passat abril hi havia operaris treballant amb la finalitat de reparar-lo i s'havia marcat que els treballs s'allargarien sis mesos. Un calendari que amb el succés podria modificar-se, tot i que el tinent d'alcalde, Juli Fernàndez, va afirmar en un visita al barri dies després de la caiguda podria complir i ser cap a finals d'any. 

Una altra de les millores que suposarà un cop s'acabi d'aixecar el nou mur, a més de la seguretat de la zona, serà l'aspecte. 
 

Les màquines treballant al carrer Onyar Foto: Albert Hernàndez

Muntanyes de roques i pedres repartits gairebé al llarg de tot el carrer Foto: Albert Hernàndez
 

El carrer Onyar, tallar per les obres Foto: Albert Hernàndez

El nou mur que s'està aixecant Foto: Albert Hernàndez