Una desena d'artistes posen color als testos dels nous arbres del Passeig

Es tracta de les alzines que s'han ubicat al centre de la ciutat, que ara compten amb imatges a tot color

Els testos del Passeig s'han omplert de color
Els testos del Passeig s'han omplert de color | Juanma Peláez
Redacció
09 de juliol del 2018
Una desena d'artistes han pintat aquest cap de setmana els testos dels nous arbres del Passeig de la Plaça Major. Es tracta d’una acció festiva que va comptar amb música ambient a càrrec del Dj Ivan-Övich.

La iniciativa, que pretenia aportar color i ambient festiu al Passeig i a la Plaça Major, s’emmarca dins el projecte de fer més agradable l’espai públic que s’està duent a terme al centre de la ciutat. L’artista de Sabadell Werens va protagonitzar la pintada, acompanyat d’artistes locals i de poblacions veïnes, i comptant també amb artistes internacionals. Els artistes són: Zolar, d’Alemanya, Plim, del Brasil, el terrassenc Ovni, els barcelonins  Enric Font i Fullet i els artistes locals Amone, Hono, Kimo, Limbo, Palomo i Werens.
 

Els testos del Passeig s'han omplert de color. Foto: Juanma Peláez


L’objectiu de la intervenció artística és convertir els textos en elements artístics que dotin el Passeig de color i alegria durant el temps que estiguin al centre, fins que s’acabi la remodelació definitiva. A l’espera de la remodelació del Passeig, la setmana passada es van col·locar una vintena d’arbres que donaran ombra fins que es facin les obres. Aquests arbres es traslladaran a d’altres espais de la ciutat quan s’hi plantin els definitius.
 

Els testos del Passeig s'han omplert de color. Foto: Juanma Peláez