VÍDEO Un home begut s'adorm en un «stop» en plena carretera de Sabadell a Sentmenat

Els Mossos l'han denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit

Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:56h
Els homes adormits a l'interior de la furgoneta
Els homes adormits a l'interior de la furgoneta | YouTube

Els homes adormits a l'interior de la furgoneta. Foto: YouTube


Sorpresa majúscula la d'un grup de ciclistes que, com és habitual, concorren la carretera de Sabadell a Sentmenat el passat diumenge. Quan passaven pels volts de les 8.30 hores a l'alçada del pont que bifurca la carretera cap a Palau-solità o cap a Sentmenat, van topar-se amb una furgoneta aturada sobre el punt de "stop", amb el motor en marxa i amb tres homes adormits a l'interior, entre ells el conductor.

Un dels ciclistes enregistra el moment sense que els ocupants del vehicle ni se n'assabentin, moment en què es pot veure clarament com el conductor ha quedat adormit a sobre del volant. Per aquest motiu, van alertar als Mossos d'Esquadra, que es van desplaçar fins el lloc i van practicar el control d'alcoholèmia al conductor, que va donar una taxa de 0,66 g/l, quan el màxim és de 0,55.


Fons del cos han apuntat a NacióSabadell que l'han denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit, fet que comportarà, si el Servei Català del Trànsit ho confirma, una multa de 500 euros i la retirada de 4 punts del carnet de conduir.