L'Ajuntament de Sabadell retira el retrat de Carles Puigdemont del ple

La imatge s'havia mantingut a l'espera de rebre la fotografia de Quim Torra

El ple de Sabadell, sense el retrat de Carles Puigdemont
El ple de Sabadell, sense el retrat de Carles Puigdemont | Cs
Redacció
17 de desembre del 2018
Actualitzat a la 13:22h
L'Ajuntament de Sabadell ha retirat el retrat de Carles Puogdemont del saló de plens, on hi era des de l'abril de 2016. El govern municipal s'havia negat a retirar-lo mentre la Generalitat no enviés la fotografia oficial del president de la Generalitat, Quim Torra, que l'havia de substituir en la paret presidencial de la sala.

Així ho ha fet públic el grup municipal de Ciutadans, molt bel·ligerant davant del fet que la imatge seguís sent al saló de plens, reivindicant en cada sessió plenària que es retirés des de que el govern espanyol va destituir el Govern en bloc, a l'octubre de 2017, és a dir, fa un any i gairebé dos mesos. De fet, la formació havia plantejat una votació a la Junta de Portaveus d'aquest dilluns, que finalment no s'ha fet després que el consistori ha retirat la imatge.

Ara per ara, però, el consistori no ha informat si ja ha rebut la fotografia del president Quim Torra, que va ser investit el passat mes de maig. En el cas de Puigdemont, el retrat també va trigar en arribar, concretament tres mesos.