«Sabia que qualsevol dia donaríem un premi gros»

L'establiment del barri de Can Rull ha venut quatre dècims per terminal

Els propietaris de l'establiment
Els propietaris de l'establiment | Albert Hernàndez
22 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:42h

El propietari de l’administració del punt de venda mixt 14070, Jose Ramos, situat a l'avinguda Alexandra, 49, ha assegurat que “sabia que qualsevol dia donaríem un premi gros”. I aquest dia ha estat a la Loteria de Nadal d’enguany. Han estat quatre dècims per terminal de la Grossa, el 3.347, és a dir, 1,6 milions d'euros. 

Ramos, juntament amb la seva dona, Sonia Costa, gestionen el local on la fortuna aquest dissabte ha picat a la porta. "Era dels meus pares, portem més de 40 anys a Can Rull", ha explicat Costa i ha afegit el seu marit, "som la segona generació.
 

Els dos propietaris de l'establiment amb el número de la grossa Foto: Albert Hernàndez


Mai abans havien donat recompenses amb "tants zeros". "78.000 i 42.000 euros i un ple al 15 a la travessa, res més", ha apuntat Costa. Malauradament, ha dit, que no saben a qui han anat a parar els dècims, "tant de bo fos al barri". Es dona la casualitat que la botiga va deixar de vendre loteria en paper fa anys. 

És la primera vegada que l’establiment ha donat un premi “tan gros” i de la Loteria de Nadal. Ells dos són la segona generació que
 

Els propietaris de l'establiment Foto: Albert Hernàndez

Els clàssic brindis de la loteria nadalenca Foto: Albert Hernàndez


Comprova quants diners has guanyat si el teu número és un dels afortunats.