El festival del carnestoltes s'estén por tots els barris de Sabadell

Divendres, a les Termes i dissabte, a la resta

Imatge d'arxiu del carnaval a Sabadell
Imatge d'arxiu del carnaval a Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
28 de febrer del 2019
La festa del Carnestoltes comença aquest divendres a Sabadell, tot i que l'epicentre estarà a la plaça Doctor Robert, els barris també s'impregnaran d'aquest ambient i durant dos dies hi haurà activitats arreu. Divendres, a les 18 hores, a la plaça de les Termes, hi haurà programat un ball i concurs de disfresses, tant en la modalitat infantil com per a adults. 

Dissabte, a la Plana del Pintor, els veïns i els del Torrent del Capellà tenen preparada una rua, un pregó i la crema del Rei Carnestoltes, també un ball amb l’Orquestra Habana Ban. A la Creu Alta, hi ha una altra rua per carrers del barri, que acabarà a la plaça de la Creu Alta, on tindrà lloc el pregó de Carnaval i la crema del Rei Carnestoltes.

A Ca n’Oriac hi haurà comitiva a partir de les 17 hores, a la qual s’uniran les rues dels barris de la Plana del Pintor i del Torrent del Capellà. Al barri de Can Rull també hi haurà una rua que sortirà del centre cívic, en la qual els participants podran lluir les disfresses amb l’objectiu d’aconseguir premis. 

A Gràcia hi ha organitzat una altra rua per diferents carrers, a les 18 hores, a la plaça del Treball, a més de xocolatada popular i concurs de disfresses i comparses.