L'autor de l'agressió sexual a Torre-romeu s'entrega als Mossos d'Esquadra

Els fets van tenir lloc el passat dimarts

La comissària dels Mossos, a Sabadell
La comissària dels Mossos, a Sabadell | Google Maps
19 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:19h
Un dels suposats autors d'una de les dues agressions sexuals que s'han produït aquest abril a Sabadell s'ha entregat als Mossos d'Esquadra. Estaria relacionat amb els fets que van tenir lloc el passat dimarts a Torre-romeu. Així ho ha confirmat a NacióSabadell la policia catalana, que ha afirmat que l'home s'ha presentat a la comissaria aquest dijous a la nit.

Tot i així, els Mossos segueixen investigant aquestes dues agressions sexuals, l'altre es va produir al barri de Merinals, entre el 8 i el 14 d'abril. Segons fonts policials no hi ha indicis que els dos incidents tinguin relació i han detallat que en ambdós casos "no hi va haver penetració".

Aquests dos fets arriben una mica més de dos mesos després que es conegués la violació múltiple a una jove la matinada del passat 3 de febrer. Actualment hi ha nou persones investigades, dues en presó provisional i una altra fugada sobre la qual hi ha una ordre de detenció internacional

Les dues agressions sexuals, comeses la primera quinzena d'aquest mes d'abril, segons ha pogut saber aquest digital, no tindrien implicats els presumptes autors d'aquesta violació múltiple.