​La Crida ofereix un tripartit «nítidament anticorrupció» amb ERC i Podem

La formació trasllada la proposta a la formació morada i conserva l’esperança de cara al ple d’investidura

Els candidats a l'alcaldia d'ERC i la Crida, Juli Fernàndez i Maties Serracant
Els candidats a l'alcaldia d'ERC i la Crida, Juli Fernàndez i Maties Serracant | Juanma Peláez
NacióDigital
13 de juny del 2019
Actualitzat el 14 de juny a les 12:42h
La Crida per Sabadell ha proposat a ERC i Podem formar un tripartit “nítidament anticorrupció”. Un pacte “d’esquerres” a la ciutat i que espera que ambdues formacions ho valorin de cara al ple d’investidura d’aquest dissabte. La voluntat és “mantenir l’esperit transformador” dels últims quatre anys i evitar “el retorn de la corrupció” a l’alcaldia.
 
Ha apuntat directament cap a Podem: “Confiem plenament en la coherència i l’honestedat” dels seus membres. El partit ha aprovat en assemblea aquesta petició i ho considera “imperatiu” que es pugui configurar aquest tripartit, ja que és “l’única via que garanteix que es continuï perseguint els corruptes a través de l’acusació particular del cas Mercuri”. Així com, “l’única que seguirà amb retribucions adequades a diferència dels sous de més de 70.000 euros dels governs Bustos-Farrés”.
 
L’objectiu és impedir que el PSC torni a liderar el consistori i per això, ha enviat un missatge “de responsabilitat” a la resta de forces sorgides de les eleccions municipals i fins i tot ha posat a disposició els tres representants electes “per jugar el paper que sigui necessari” per aconseguir-ho.