El renovat carrer Sant Pere comença a prendre forma

S'hi estan fent les obres per transformar-lo i s'espera que estiguin acabades al setembre

El carrer Sant Pere, en obres
El carrer Sant Pere, en obres | Albert Segura
Redacció
11 de juliol del 2019
Les obres de transformació del carrer Sant Pere estan començant a donar forma a aquest espai cèntric de la capital vallesana. El carrer està tallat al trànsit des de principis de febrer per obres, que s'allargaran durant set mesos.

Ara, els treballs estan avançats, i ja es permet veure com una de les bandes del carrer ja compta amb la urbanització definitiva. És per aquí per on els vianants ja poden caminar sense problema, mentre que la resta de l'espai encara compta amb tot el material d'obra.

La previsió és que el carrer estigui enllestit el mes de setembre. Les actuacions s'han adjudicat a l’empresa Sociedad Artífex Infraestructura SL, per un import de 395.187,21 euros IVA inclòs. 
 

El carrer Sant Pere, en obres. Foto: Albert Segura


Un cop acabat, el carrer de Sant Pere passarà a ser una plataforma única, amb un sol nivell de paviment; tindrà una recollida d’aigües central, amb un sistema de drenatge sostenible, ja utilitzat a la plaça d’Espanya i es renovarà el mobiliari urbà i l’enllumenat. A més, s'instal·larà arbrat i espais de vegetació.