Contundent derrota del Sabadell a la Teixonera que l'aparta de l'ascens

imatge d'arxiu d'un partit del Sabadell RC
imatge d'arxiu d'un partit del Sabadell RC | SRC
NacióSabadell
26 de novembre del 2019
El Sabadell RC va caure, el passat dissabte, a la Teixonera davant els Químics per 27-0. Una derrota que els va deixar fora de l'ascens a Divisió d'Honor Catalana. El matx era un cara o creu i els barcelonins es van imposar i aconseguir plaça directa a la màxima categoria del rugbi català.

Quan s'havien disputat 15 minuts de joc, i en dues jugades pràcticament consecutives, els locals van aconseguir dues marques que posaven 12 punts de diferència al marcador. Així, es va arribar a l'equador del partit. Un lluminós assequible per als vallesans de cara a la segona part. Però, a la represa, els barcelonins no van donar opcions, van sumar una nova marca i als últims minuts, i amb el partit ja sentenciat, els locals anotaven dues marques més que ampliaven un resultat que no feia justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc, 27-0.

El Sabadell RC reprendrà la competició el 14 de desembre, que s’enfrontarà a domicili al Castelldefels RUC per donar inici a la Primera Catalana. El debut com a locals serà el 21 de desembre, en un compromís especial: contra els Carboners de Terrassa .