Cinc contenidors cremats amb afectacions a cablejat i una façana en menys de 20 hores a Sabadell

Han estat tres episodis als barris de Can Llong, Ca n'Oriac i Can Rull

NacióSabadell
13 de gener del 2020
Actualitzat a les 14:08h
Un total de cinc contenidors cremats en menys de 20 hores aquest diumenge a Sabadell, a més en un dels episodis les flames van afectar cablejat de telèfon i la finestra d'una façana propera al lloc del foc. Tot ells, i segons la Policia Municipal, es van originar per causes desconegudes. 

El primer va arribar quan passava un quart d'hora de la mitjanit d'aquest diumenge al carrer Praga, 65. El foc es va originar en un contenidor de reciclatge de paper i cartró. Fins al lloc es van desplaçar tres unitats policials i una de Bombers. Poc més de 45 minuts després, el segon, al carrer de la Llanera, 3. Va ser el més virulent: tres contenidors calcinats i les flames van arribar a cablejat de telèfon i els vidres d'un local situat al número 11. En aquest cas, van intervenir dues unitats de Bombers i una de Policia. 

Per últim, a les 19.11 hores, al carrer Manuel de Falla, 19, incendi en una unitat on es llença el rebuig. També una patrulla policial i una altra de Bombers van arribar fins al lloc.