La Policia de Sabadell sanciona tres persones el primer dia feiner de l'estat d'alarma

En total ja són cinc les denúncies interposades pel cos policial

Un dels vehicles de la flota de la Policia de Sabadell
Un dels vehicles de la flota de la Policia de Sabadell | Albert Hernàndez
17 de març del 2020
Actualitzat a les 14:40h
La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat tres persones el primer dia feiner, després que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, declarés l'estat d'alarma. Unes sancions que s'han interposat entre la tarda i la nit d'aquest dilluns. 

D'aquesta manera, ja són cinc les persones sancionades a la ciutat per desobeir les ordres de confinament per tal de frenar la propagació del coronavirus. La primera es va produir aquest diumenge, quan l'individu no va fer cas de les indicacions dels agents. 

La Policia ha "intensificat" la coordinació amb els Mossos d'Esquadra per a les tasques de patrullatge. A partir d'aquest dimarts, hi haurà controls informatius conjunts i han advertit que hi ha la imposició de sancions en el cas que hi hagi persones al carrer "sense motiu justificat". 

Unes mesures que s'afegiran al patrullatge amb els vehicles policials que, a través dels altaveus, garantiran el "respecte al confinament domiciliari". A més, es faran avisos de les limitacions de circulació existents.