Es manté el misteri de la noia desapareguda a Sabadell l'any 2015

Caroline del Valle va sortir de festa a la Zona Hermètica i no se n’ha tingut cap més pista | La jove compliria aquest novembre 16 anys | La família manté la recerca a la zona del castell de Can Feu

La jove Caroline, en una imatge prèvia a la seva desaparició
La jove Caroline, en una imatge prèvia a la seva desaparició | Facebook
Redacció
24 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 12:12h
Fa un any i mig que va desaparèixer i la família no en sap res. Veïna de L’Hospitalet de Llobregat, Caroline del Valle va desaparèixer el 14 de març de 2014 a Sabadell, i la última cosa que se’n sap d’ella és que va sortir de festa per la Zona Hermètica, a la discoteca Bora Bora. Què se’n va fer d’ella segueix sent un misteri, mentre els Mossos d’Esquadra la busquen a tort i a dret, davant la insistència de la família per trobar respostes.
 
El de Caroline del Valle és un d’aquells casos que inquieta perquè no hi ha cap pista clara per determinar què va passar amb la jove, que segons recull El Periódico de Catalunya, aquest 21 de novembre compliria 16 anys. La inexistència de cap evidència d’on pot ser, amb qui pot trobar-se o simplement de si segueix en vida manté moltes incògnites obertes, massa, com en altres casos més mediàtics com el de la petita Madeleine McCann el maig de 2007 a Praia da Luz (Portugal) o el de la madrilenya Diana Quer, de qui no se’n té cap pista des de l’agost, on va ser vista per darrer cop a A Pobra do Caramiñal (Galícia).
 
Els amics de Del Valle asseguren que el darrer cop que la van veure va ser fora de la discoteca, on tots van escampar la boira arran de la presència d’agents dels Mossos d’Esquadra a la zona. Des de llavors, cap pista, i segons el rotatiu, la policia no té cap pista de què hagi pogut marxar enlloc de manera voluntària.

La sospita de Can Feu
 
El castell de Can Feu és un dels emplaçaments on se l’ha buscat. Els agents dels Mossos van rastrejar-lo per darrer cop al febrer, on no s’hi va trobar cap pista. En la darrera ocasió, diversos testimonis asseguraven que l’havien vist per la zona, però el cert és que no se’n va trobar cap indici sobre el terreny.
 
Tot i això, la família manté aquest espai com un dels més probables on poder trobar algun rastre de la menor, motiu pel qual preveuen tornar-hi a fer una batuda pel seu compte. Fins i tot han obert una pàgina a Facebook amb l'objectiu de trobar testimonis que puguin aportar el seu gra de sorra.

Mentrestant, la seva carpeta segueix oberta a l’espera de trobar un mínim rastre que aporti llum a un dels casos més inquietants vinculats amb la desaparició de menors a casa nostra.