Càritas crea un Observatori per analitzar la pobresa i l'exclusió social

L’Observatori de la Realitat Social de Càritas vol oferir una altra mirada sobre la realitat de la pobresa i l’exclusió social | Es tracta del primer d’aquestes característiques a les Càritas Catalanes

Redacció
02 de desembre del 2016
Càritas Diocesana de Terrassa ha fet públic l’Observatori de la Realitat Social, un projecte pioner a les Càritas amb seu a Catalunya. La novetat recau en la seva visió, dimensió i, sobretot, en la participació de diferents agents socials, i té el suport de la Fundación FOESSA i que recull l’experiència dels estudis publicats per Càritas en la darrera dècada del segle XX i inicis de l’actual.
 
L’Observatori vol analitzar i fer visibles les situacions de pobresa i necessitat, per sensibilitzar la nostra societat i cercar propostes per millorar les situacions de dificultat de les persones de la diòcesi de Terrassa, amb la col·laboració de diferents agents socials.

Aquest dijous ha tingut lloc la constitució del Consell Assessor del mateix, format per destacats representants de diferents àmbits: acadèmic, municipal, empresarial, social i sindical, que donaran suport a la Direcció Executiva d’aquest nou projecte.