El PSC insta a reforçar el control sobre les polítiques ambientals de l'Ajuntament

Els socialistes demanen que es vertebri una comissió d'experts per revisar trimestralment el progrés de les iniciatives

Imatge dels tres regidors del PSC: Gallardo, Vila i Gorina
Imatge dels tres regidors del PSC: Gallardo, Vila i Gorina | Cedida
Nació
06 de febrer del 2024
El PSC presentarà una moció al pròxim ple ordinari de febrer perquè es constitueixi una comissió per fer seguiment de les polítiques ambientals executades per l'Ajuntament de Sant Cugat. 

Amb motiu del Dia Internacional per la reducció d'emissions de CO2, els socialistes insten a reforçar les polítiques destinades a combatre i mitigar els efectes de l'emergència climàtica. Així, i d'acord amb el Pacte Verd Europeu i el Pla d'Acció per l'Energia Sostenible i el Clima, demanen que es vertebri una comissió formada per tècnics municipals, delegats de la Taula de Medi Ambient i representants de les principals accions locals del sector perquè es revisi trimestralment el progrés en el compliment dels objectius.

Tanmateix, també demanen que se celebri anualment un ple monogràfic sobre la situació ambiental a Sant Cugat per exposar públicament l'evolució de les dades d'emissions i indicadors ambientals amb l'objectiu de debatre i proposar conjuntament les futures accions a emprendre des del consistori.