L'Ajuntament continua fent entrega de material sanitari a les residències

Durant els darrers dies s'han repartit 700 mascaretes FFP2, 140 bates d'un sol ús i 20 ulleres de protecció, entre d'altre material sanitari

L'objectiu és seguir reforçant el suport a aquests centres que acullen col·lectius vulnerables
L'objectiu és seguir reforçant el suport a aquests centres que acullen col·lectius vulnerables | Máxomo García de la Paz/Europa Press
21 d'abril de 2020, 16:46
Actualitzat: 16:46h
L'Ajuntament de Sant Cugat continua fent entrega de material sanitari a les residències de gent gran i de persones amb diversitat funcional. L'objectiu, segons el consistori, és seguir reforçant el suport a aquests centres que acullen col·lectius vulnerables davant la pandèmia del coronavirus. 

Al llarg de la darrera setmana, l'administració local ha lliurat un total de 95 unitats d'hidro-alcohol de 500 ml; 700 mascaretes FFP2; 250 mascaretes d'un sol ús; 20 ulleres de protecció; 60 granotes; 3.500 guants de protecció; 800 casquets d'un sol ús; 140 bates d'un sol ús i 1.300 peücs d'un sol ús.

Per altra banda, l'Ajuntament, que va assumir les tasques de desinfecció d'aquests equipaments a través del servei de neteja municipal i d'una empresa particular especialitzada, ha informat que s'estan duent a terme les desinfeccions necessàries, mínim un cop per setmana. El consistori també manté la crida a la ciutadania per donar material sanitari.