Valldoreix celebrarà la primera Junta de Veïns telemàtica de la seva història

Es debatrà l'aprovació de la liquidació del Pressupost, les inversions financerament sostenibles i una modificació pressupostària

La sessió de la Junta de Veïns de l'EMD Valldoreix del mes de febrer
La sessió de la Junta de Veïns de l'EMD Valldoreix del mes de febrer | EMD Valldoreix
NacióDigital
22 d'abril de 2020, 17:00
Actualitzat: 17:53h
El proper dilluns, 27 d'abril, se celebrarà la primera Junta de Veïns de Valldoreix telemàtica de la història. Les sessions de les Juntes se celebraran per videoconferència per mantenir el distanciament social decretat mentre duri l'estat d'alarma per la pandèmia de Covid-19.

La sessió extraordinària del ple debatrà l'aprovació de la liquidació del pressupost 2019, les inversions financerament sostenibles executades i la cinquena modificació pressupostària de l'any 2020.

La celebració d'aquesta Junta és "inajornable", pels acords que s'hi duran a aprovació, i per la suspensió de terminis establerta pel Reial Decret de declaració de l'estat d'alarma que deixa sense efecte la periodicitat de les sessions dels plens ordinaris i també ha aturat els procediments administratius.

Durant la sessió de dilluns també es donarà compte dels decrets de presidència amb el conjunt de mesures per fer front a la crisi del coronavirus, com ara el tancament dels equipaments municipals i el precintat de tots els parcs públics de Valldoreix; les modificacions del Mercadet dels Dissabtes o la suspensió del cobrament dels lloguers als locals que són propietat de l'EMD de Valldoreix o de les quotes de serveis de l'Escola Bressol o el Complex Esportiu, entre d'altres.