La producció mundial del fàrmac Jardinance es farà des de Sant Cugat

Boehringer Ingelheim confia en la seva planta vallesana per arribar a produir 1.000 milions de dosis anuals

La planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat
La planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat | Boehringer Ingelheim
NacióSantCugat
05 de maig del 2022

Boehringer Ingelheim ha escollit la seva seu de Sant Cugat per a la producció mundial de Jardinance; un fàrmac per al tractament de la diabetes mellitus tipus 2 que enguany també ha rebut l'autorització europea d'ús per a adults amb insuficiència cardíaca crònica simptomàtica. 

En aquesta línia, després d'haver invertit més de 17 milions d'euros, la farmacèutica confia que la planta vallesana arribi a produir 1.000 milions de dosis anuals que s'exportaran principalment a Europa i als EEUU a partir de 2024.

A través d'un comunicat, el director gerent de Plantes de Producció de Boehringer España, Daniel Marquardt, ha afirmat que la decisió de produir Jardinance a la seu de Sant Cugat suposa un "nou reconeixement a l'excel·lència i a la professionalitat de l'equip espanyol". Una elecció que, assegura, "demostra la nostra capacitat i competitivitat per oferir i implementar innovacions terapèutiques gràcies a la nostra xarxa de producció".

"Estem compromesos amb aportar valor a través de la innovació per ajudar a millorar la vida dels pacients; especialment en aquells casos que no existeixin les necessitats mèdiques cobertes", ha conclòs Marquardt.