12
d'abril
de
2023
Actualitzat:
06
de setembre,
12:56h
La calor s'està apoderant de la major part del territori català, però, com va dir Manel, qualsevol dia d'aquest mes es pot donar una Nit freda per ser abril. Per aquest motiu, i pels amants dels plats de cullera, Karlos Arguiñano revela un truc per triomfar a la cuina.
Evidentment, cada cuiner té les seves claus i la varietat de gustos és tan àmplia com la d'ingredients que podem trobar a una cuina. Però tenir el coneixement d'un dels personatges més reconeguts de l'Estat mai està de menys.
El cuiner basc ha compartit al seu compte de TikTok un vídeo on explica el truc a aplicar, en cas que es vulgui espessir un guisat. En el seu cas, el xef preparava un bon plat de carn amb patates.
Evidentment, cada cuiner té les seves claus i la varietat de gustos és tan àmplia com la d'ingredients que podem trobar a una cuina. Però tenir el coneixement d'un dels personatges més reconeguts de l'Estat mai està de menys.
El cuiner basc ha compartit al seu compte de TikTok un vídeo on explica el truc a aplicar, en cas que es vulgui espessir un guisat. En el seu cas, el xef preparava un bon plat de carn amb patates.
@cocinaabierta El truco de KARLOS para un guiso caldoso