La Federació Catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters calcula que els establiments agremiats vendran durant aquesta campanya de Nadal més de 4 milions de canelons artesanals, és a dir, unes 2.000 unitats de mitjana per establiment. En un comunicat, afirmen que aquesta previsió segueix la tònica dels anys anteriors.
A més dels canelons que s'elaboren seguint la recepta tradicional, com ho són els farcit de carn, amb pasta i beixamel, asseguren que hi ha un increment en la venda de canelons d'altres tipus. Aquests són els de bolets, espinacs, ànec, foie-gras o fins i tot, canelons destinats a persones amb necessitats especials, sense gluten, baixos en greix o sense lactosa.
Es tracta de les previsions de vendes dels canelons que produeixen els establiments associats, i que es fan just al començament d'una de les èpoques de més àpats familiars i de grup de l'any. Davant d'aquesta saturació de dates d'àpats, hi ha una sèrie de consells que cal tenir en compte per garantir la seguretat tant a l'hora de menjar com en els desplaçaments inevitables dels dies que venen.
Els carnissers preveuen vendre quatre milions de canelons artesans aquest Nadal
Es preveu que incrementi el consum de les varietats fetes de bolets, foie-gras o espinacs
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de desembre de 2018 a les 19:02
Et pot interessar
-
Societat
El temps d'aquest dijous 20 de novembre: les temperatures arriben als 0 graus
-
Societat
Obre en proves la nova xarcuteria de Marc Ribas a Barcelona: «Hi ha molta feina a fer»
-
Societat
El president de la Conferència Episcopal titlla les lleis de memòria d'«instrument de polarització»
-
Societat
El temps d'aquest dimecres 19 de novembre: 10 graus de màxima a punts de l'interior
-
Societat
Catalunya registra el màxim històric de denúncies per violència de gènere el 2024
-
Societat
Un estudi constata una tendència a l’alça del teletreball híbrid mentre el 100% complet va a la baixa
