La Federació Catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters calcula que els establiments agremiats vendran durant aquesta campanya de Nadal més de 4 milions de canelons artesanals, és a dir, unes 2.000 unitats de mitjana per establiment. En un comunicat, afirmen que aquesta previsió segueix la tònica dels anys anteriors.
A més dels canelons que s'elaboren seguint la recepta tradicional, com ho són els farcit de carn, amb pasta i beixamel, asseguren que hi ha un increment en la venda de canelons d'altres tipus. Aquests són els de bolets, espinacs, ànec, foie-gras o fins i tot, canelons destinats a persones amb necessitats especials, sense gluten, baixos en greix o sense lactosa.
Es tracta de les previsions de vendes dels canelons que produeixen els establiments associats, i que es fan just al començament d'una de les èpoques de més àpats familiars i de grup de l'any. Davant d'aquesta saturació de dates d'àpats, hi ha una sèrie de consells que cal tenir en compte per garantir la seguretat tant a l'hora de menjar com en els desplaçaments inevitables dels dies que venen.
Els carnissers preveuen vendre quatre milions de canelons artesans aquest Nadal
Es preveu que incrementi el consum de les varietats fetes de bolets, foie-gras o espinacs
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de desembre de 2018 a les 19:02
Et pot interessar
-
Societat Collboni adverteix al Comitè de les Regions que Europa s'enfronta a una crisi de l’habitatge «mai viscuda»
-
Societat El temps d'aquest dijous 15 de maig: els ruixats van minvant sense desaparèixer del tot
-
Societat Un incendi en una planta química de Sevilla obliga a confinar 77.000 persones per risc d'intoxicació
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Barcelona i Catalunya: 17 i 18 de maig
-
Societat Els ajuntaments de la Catalunya Nord i Òmnium recorren la prohibició del català als plens
-
Societat Un estudi determina que la telemedicina redueix a un 54% la mortalitat en insuficiència cardíaca crònica