La Federació Catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters calcula que els establiments agremiats vendran durant aquesta campanya de Nadal més de 4 milions de canelons artesanals, és a dir, unes 2.000 unitats de mitjana per establiment. En un comunicat, afirmen que aquesta previsió segueix la tònica dels anys anteriors.
A més dels canelons que s'elaboren seguint la recepta tradicional, com ho són els farcit de carn, amb pasta i beixamel, asseguren que hi ha un increment en la venda de canelons d'altres tipus. Aquests són els de bolets, espinacs, ànec, foie-gras o fins i tot, canelons destinats a persones amb necessitats especials, sense gluten, baixos en greix o sense lactosa.
Es tracta de les previsions de vendes dels canelons que produeixen els establiments associats, i que es fan just al començament d'una de les èpoques de més àpats familiars i de grup de l'any. Davant d'aquesta saturació de dates d'àpats, hi ha una sèrie de consells que cal tenir en compte per garantir la seguretat tant a l'hora de menjar com en els desplaçaments inevitables dels dies que venen.
Els carnissers preveuen vendre quatre milions de canelons artesans aquest Nadal
Es preveu que incrementi el consum de les varietats fetes de bolets, foie-gras o espinacs
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de desembre de 2018 a les 19:02
Et pot interessar
-
Societat El temps d'aquest divendres 19 de setembre: jornada assolellada amb un canvi de temps a la vista
-
Societat Una nova jornada de protestes sacseja Barcelona davant l'agreujament de l'ocupació israeliana a Palestina
-
Societat Canvi de plans a la Casa de la Premsa: ara s'hi projecta un centre de recerca d'arts escèniques
-
Societat Un miler de voluntaris ajudaran a aprendre català dins d'un projecte d'Òmnium
-
Societat Què fer aquest cap de setmana a Barcelona i Catalunya: 20 i 21 de setembre
-
Societat L'enginyer Luis Ubalde dirigirà l'oficina per coordinar les obres de Rodalies