15
de juny
de
2024, 15:19
Actualitzat:
18
de juny,
11:11h
Una bona truita és un plaer. Senzilla i efectiva, una truita pot salvar un dinar o un sopar on no tenim temps per fer un àpat més elaborat. Batre un parell d'ous, a la paella i a menjar. Ara bé, hi ha un truc per facilitar fins i tot més el procés: fer-ho sense paella. S'ha viralitzat un truc per cuinar la truita dins en una bossa de plàstic. Quin és el truc?
Perquè quedi bé, s'ha de fer en una bossa hermètica i que sigui resistent a la calor per poder posar la bossa tancada dins una olla amb aigua bullent. D'aquesta manera també s'evita l'oli. A continuació t'expliquem com fer-ho:
Ingredients
- 2 ous
- Sal
- Pebre negre molt
- Ingredients com tonyina, pernil dolç, espinacs o xampinyons, si ho volem.
La recepta pas a pas
- Batem els ous amb la sal i el pebre. Si ens ve de gust, afegim els ingredients extres.
- Posem l'ou dins la bossa hermètica i la tanquem deixant el mínim aire possible
- En una cassola o olla amb aigua bullent, posem la bossa uns deu minuts, fins que veiem que s'ha quallat totalment.
- Traiem la bossa i la deixem refredar uns minuts
- Obrim la bossa i ho servim en un plat