21
de març
de
2024, 11:02
Actualitzat:
16:41h
Barcelona diu adeu a un altre comerç històric. La pastisseria Kessler Galimany tancarà després de 74 anys establerta al barri de Sants. Així ho ha explicat Joan Galimany, segona generació de la família al capdavant del negoci, en una entrevista a Sants3Ràdio: "Quan una cosa no es pot aguantar, el millor que es pot fer és tancar la persiana", ha assegurat.
El camí d'aquest negoci va arrancar ara fa gairebé 75 anys, quan Teresa Kessler i Josep Galimany van posar-se a treballar plegats des de Cal Pere Brut, un antic forn que ha sobreviscut fins avui dia, al número 53 del carrer de Sants. Van inaugurar la pastisseria el maig de 1950 coincidint amb el seu casament, i ràpidament es va convertir en referència gastronòmica de diverses generacions de veïns del barri.
El camí d'aquest negoci va arrancar ara fa gairebé 75 anys, quan Teresa Kessler i Josep Galimany van posar-se a treballar plegats des de Cal Pere Brut, un antic forn que ha sobreviscut fins avui dia, al número 53 del carrer de Sants. Van inaugurar la pastisseria el maig de 1950 coincidint amb el seu casament, i ràpidament es va convertir en referència gastronòmica de diverses generacions de veïns del barri.
Tanca la Kessler Galimany, històrica pastisseria del carrer de Sants, després de 74 anys al barri.
Al #SantsMontjuïcAlDia entrevistem Joan Galimany, que ens explica els motius i repassa la seva història.