El programa "Salvados" de La Sexta va tractar aquest diumenge passat sobre la indústria càrnia. El reportatge ha sacsejat l'opinió pública i la mateixa indústria. En aquest sentit, l'Associació de Veterinaris de Porcí de Catalunya (AVPC) ha emès un comunicat en relació al programa criticant que "no reflecteix en absolut la realitat del sector porcí català i espanyol".
En el text es remarca que la "immensa majoria de ramaders i empreses del sector" compleixen les normatives comunitàries i estatals que "són les més exigents del món". Apunten que "són absolutament falses les afirmacions fetes al programa sobre la presència d'hormones o antibiòtics a la carn que es produeix".
Finalment, destaquen la importància dels veterinaris "com a garants de la sanitat i benestar dels animals, i de la seguretat alimentaria dels consumidors". En aquest sentit, doncs, l'associació volen deixar constància el rebuig a la imatge que es va donar del sector "que considerem que no és la real".
Veterinaris del porcí critiquen la imatge que dona «Salvados» del sector
L'AVPC apunta que la majoria dels ramaders i empreses compleixen la normativa
ARA A PORTADA
Publicat el 07 de febrer de 2018 a les 18:35
Et pot interessar
-
Societat Un apicultor utilitza les seves abelles per atacar una patrulla de Mossos
-
Societat A partir d'avui et trucaran menys i podràs identificar les trucades comercials
-
Societat Un incendi en una residència de gent gran provoca un mort i 19 ferits a Saragossa
-
Societat Sense congestions a les carretes amb l'operació sortida del pont pràcticament completada
-
Societat El cognom en perill d'extinció: el tenen 64 persones i només està viu a la demarcació de Barcelona
-
Societat El temps del cap de setmana del 7 i 8 de juny: cel assolellat i temperatures estiuenques