Trenquen el vidre del local de la CUP a Vic

Els independentistes han denunciat els fets als Mossos.

Redacció Osona.com
05 de juny del 2012
El vidre del local de la CUP, aquesta tarda.
El vidre del local de la CUP, aquesta tarda. | Albert Alemany
El vidre del local de la CUP, aquesta tarda. Foto: Albert Alemany

Aquesta nit, han trencat el vidre del local de la CUP a Vic, al carrer Sant Just. En principi, sembla que el cop s’hauria fet amb un roc.

Els representants de la CUP han trobat el vidre malmès aquest matí, quan anaven a obrir el local. Tot seguit, han presentat la pertinent denúncia als Mossos d’Esquadra.

A hores d’ara, es desconeix qui pot ser l'autor dels fets i si anava acompanyat, segons ha explicat a Osona.com l’exregidor de la CUP Quim Soler.

La secció local d'ERC i el grup municipal a l'Ajuntament de Vic han emès ràpidament un comunicat on rebutgen l'atac a la seu de la CUP "de manera enèrgica". La nota afegeix que ERC "se solidaritza i es posa al costat" de la CUP i expressa la voluntat  de "continuar treballant per construir una ciutat on la intolerància no hi tingui cabuda".

ICV Vic també s'ha solidaritzat amb la CUP per "l'atac violent" a la seva seu. Els ecosocialistes ho han fet a través del seu twitter. Reagrupament, també al seu twitter, ha anat més lluny i ha manifestat el seu "rebuig a l'atac" i la condemna a tota agressió "contra independentistes".
Arxivat a