S'ensorra part d'una piscina a la carretera de Prats

L’avís ha generat un fort desplegament de Bombers i equips d’Emergències | No hi ha hagut ferits i no es considera perillós per a l’estructura de l'habitatge

Els Bombers hi han desplaçat quatre dotacions
Els Bombers hi han desplaçat quatre dotacions | José Peláez
Redacció
03 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:19h
Els Bombers de la Generalitat han fet un desplegament aquest matí de diumenge que ha provocat una gran expectació a la carretera de Prats de Lluçanès de Sabadell. Una piscina s’ha ensorrat parcialment, motiu pel qual s’ha generat l’avís davant del perill que tingués afectació per a l’edifici.
 
Segons informen els Bombers, a les 10.55 hores han rebut l’avís que s’havia ensorrat part d’una piscina que es munta (no era d'obra) d’un metre d’alçada a la finca localitzada a la cantonada de la carretera de Prats de Lluçanès amb el carrer Josep Aparici. Per aquest motiu s’ha fet l’avís als serveis d’emergències, informant que l’ensorrament també afectava part d’una edificació.
 
Es tracta d’un edifici de tres pisos d’alçada, que s’ha analitzat donada la magnitud de l'alerta. Finalment, els Bombers han determinat que l’ensorrament parcial de la piscina no tenia cap incidència tècnica ni posava en perill la seguretat ni de l'habitatge ni de l'edifici. En l’operació s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers i diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques i de la Policia Municipal de Sabadell, que han generat una gran expectació entre els veïns de la zona. 
 

Desplegament policial per l'ensorrament de la piscina. Foto: JoséPeláez


Desplegament per l'ensorrament de la piscina. Foto: José Peláez
 

Desplegament policial per l'ensorrament de la piscina. Foto: José Peláez

Desplegament per l'ensorrament de la piscina. Foto: José Peláez