VÍDEO Un gos salta d'un balcó després de passar el dia sencer a ple sol a Polinyà

L’animal va intentar escapar de la calor saltant al buit | La Policia Local l’ha dut a una protectora i ha iniciat els tràmits per denunciar els amos

El gos es precipita al buit després de passar el dia a ple sol
El gos es precipita al buit després de passar el dia a ple sol | Policia Local de Polinyà
Redacció
12 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:29h

La Policia Local de Polinyà ha obert un procediment administratiu i un de penal contra els propietaris d’un gos que aquest dilluns va protagonitzar un gran enrenou en un domicili del municipi vallesà. Els seus amos el van deixar tot el dia sol al balcó, sota un sol de justícia i amb la forta calor que s’ha registrat, arribant a superar els 32ºC a la localitat. Com a instint de supervivència, l’animal es va llançar pel balcó, però per sort va caure sobre un tendal i va sobreviure.
 
Segons informa la Policia Local, els fets van passar dilluns al matí. Uns veïns van alertar els Bombers que el gos portava hores al sol en un balcó, i que semblava que tenia la intenció de llançar-se al buit per escapar de la forta calor. En arribar, van muntar un dispositiu per intentar rescatar l’animal i evitar la caiguda, però el gos es va esmunyir per la part superior dels barrots i es va precipitar.
 
Per sort, va caure sobre un tendal d’un pati situat a sota, moment en què agents de la Policia Local el van recollir perquè una veterinària li fes una primera valoració, que va ser favorable. A continuació, els agents van lliurar el gos a una protectora i van obrir un expedient administratiu i un altre de penal contra els amos per possible maltractament animal i tramitar la sanció corresponent.