L'Anem de Tapes premia les millors receptes

Els Estrats de primavera del Restaurant El Buffi i la Coca de bacallà amb patates emmascarades a les aromes del Solsonès del Restaurant La Fada les millors tapes

Publicat el 10 de juny de 2011 a les 19:27

Ha finalitzat amb un alt nivell de participació L'ANEM DE TAPES, una iniciativa de Solsonès Fires conjuntament amb el Gremi d'Hoteleria del Solsonès per tal de promocionar els diferents establiments de restauració de Solsona. Durant un mes s'ha pogut degustar un total de 24 tapes de 24 restaurants de Solsona. Tot aquell qui ha volgut ha degustat una tapa que ha consistit en un tastet i una beguda per un preu de 2,5 euros.

Entre tots els participants que han completat les butlletes amb les dades i els 15 segells, s'ha efectuat un concurs per determinar els guanyadors. La guanyadora del sopar a El Guffy és M. Assumpción Flores Terricabres, la guanyadora d'un sopar al Càmping el Solsonès és Ariadna Pérez Flores, la guanyadora del sopar a La Fada és Conxita Pujals, i finalment el guanyador del sopar al restaurant Fermín és en Valentí Pujals. L'Òscar Dolando ha estat el guanyador d'una nit d'hotel per a dues persones amb règim de mitja pensió.

Finalment, els participants han decidit també quines són les tapes guanyadores. La Tapa més creativa ha estat la d'Estrats de Primavera del Restaurant El Buffi, la tapa més elaborada ha estat la Coca de bacallà amb patates emmascarades a les aromes del Solsonès del Restaurant La Fada, i finalment la Millor Tapa ha estat la Coca de bacallà amb patates emmascarades a les aromes del Solsonès del Restaurant La Fada.