Dpagès impulsa una nova etapa de la Molsa de Solsona

Una reobertura amb essència local: més productes, més comunitat i un nou futur per a un establiment que aposta pel comerç sostenible

  • Interior de la botiga Molsa Tolerancies
Publicat el 30 de gener de 2025 a les 17:28
Actualitzat el 30 de gener de 2025 a les 18:18

Dpagès, empresa dedicada a la producció i elaboració de carn de porc 100% ecològica d’alta qualitat, assumeix la gestió de la botiga Molsa Toleràncies de Solsona. Amb un fort compromís amb la sostenibilitat i els productors locals,

Dpagès vol donar continuïtat a l’establiment, que era a punt de tancar, i impulsar una nova etapa. Serà una reobertura amb una proposta renovada que inclou els productes de Dpagès, reforçant el vincle amb la comunitat i mantenint viu l’esperit del comerç de proximitat.

Per celebrar aquest nou capítol, aquest dissabte 1 de febrer, de les 12 h a les 13.30 h, es farà una festa de reobertura, tant per acomiadar la Laia, de Molsa Toleràncies, com per donar la benvinguda a Dpagès. Una oportunitat per compartir bons aliments i música, i per retrobar-se amb la comunitat que ha fet possible aquest projecte.

Amb aquest pas, Dpagès reafirma el seu compromís amb el territori i els productors locals i ecològics, consolidant un creixement continu durant els seus 10 anys d’existència. Des dels inicis amb la granja fins a l'adquisició d'un obrador per elaborar productes càrnics i embotits artesanals i 100% ecològics, l'empresa ha apostat fermament per la qualitat i la proximitat.

Ara, amb la gestió de la botiga Molsa de Solsona, Dpagès fa un pas més per apropar els seus productes als consumidors. A més de la seva botiga en línia i els punts de venda habituals, com carnisseries seleccionades, els clients també trobaran els seus productes a la Molsa de Solsona. Un espai que continuarà sent fidel als valors ecològics i de proximitat, però ara amb una oferta encara més àmplia, incorporant els productes de Dpagès.

Un any de creixement i grans novetats

Aquest 2025 es presenta com a clau per a Dpagès. I la reobertura de la botiga Molsa de Solsona és un primer pas en aquest any ple de novetats. Un any que marcarà un abans i un després en la seva expansió i consolidació dins el sector agroalimentari.

Nous projectes i iniciatives que han de reforçar la seva presència i lideratge en la producció ecològica i artesanal, molt apreciada per grans xefs del país, que han incorporat la seva carn de porc Gascó en les seves cartes i elaboracions.