El restaurant Can Joan del Batlle, a "Cuines"

Aquesta setmana la comarca del Solsonès i alguns dels seus productes més preuats seran protagonistes del programa.

Publicat el 13 de gener de 2013 a les 20:41
Timbal de sardines amb escarola Foto: TV3
 
 
Aquesta setmana visita el "Cuines", de TV3, arribat des de La Coma i la Pedra, la xef del restaurant Can Joan del Batlle, Montse Sorribes. 
 
Dilluns ens ensenyarà a fer milfulls de patates -"trumfos", com en diuen allà-, poma i formatge tendre. Dimarts cuinarà unes costelletes de cabrit arrebossades amb "panko" i cacauets. Dimecres farà un timbal de sardines amb escarola, tomàquet sec i codonyat. I dijous, uns farcellets de patata amb una versió actualitzada del confitat de porc.
 
El "Cuines" tancarà la setmana amb la secció "Cuina de casa", on el protagonista serà l'amateur Leo Roure. Una òptica optometrista que també arriba des del Solsonès per ensenyar-nos a fer la seva coca de llardons casolana.