
Aquest divendres a les 7 de la tarda, a la Sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès, ha tingut lloc l'acte de lliurament dels premis dels concursos amb motiu de les VII Jornades Gastronòmiques del Solsonès.
L'acte ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Joan Solà, el director de Solsonès Fires, Albert Muntada, i la presidenta del Gremi d'Hostaleria, Gemma Guixè.
Tant Solà, com Muntada i Guixè s'han felicitat per la bona resposta al concurs de les tapes organitzat pel Gremi d'Hostaleria i han animat als establiments participants i públic en general, a tornar a gaudir l'any vinent d'aquesta proposta gastronòmica.
Recull el premi a la Tapa més creativa l'Hotel Sant Roc Foto: Ramon Estany
Les Tapes guanyadores del concurs
-Guanyadors de la tapa més elaborada, amb un empat
Nandes Restaurant, per Mil fulls de Albergínia amb Brandada de bacallà, llenegues i crema de pebrot del piquillo.
I Restaurant Càmping el Solsonès, per el Farcellet de bolets amb foie i salsa de fruits boscans del Solsonès
-Guanyador de la tapa més creativa al Restaurant El Buffi i El Petit Buffi per Sabors de Canalda
-Guanyador de la millor tapa al Restaurant La Fada per la Tapeta d'arrós de conill ecològic
El premi per la millor tapa va ser per al Restaurant La Fada Foto: Ramon Estany
Guanyadors del Concurs de tapes
- Judit Ramellat López , que s'ha endut un dinar o sopar per a dos persones a l'Hotel Restaurant Crisami.
- Anna Simón Ampurdanés , que s'ha endut un dinar o sopar per a dos persones a l'Hostal Forn de Su.
- Elena Olesa Muñóz , que s'ha endut un dinar o sopar al restaurant Cal Cabanes
- Mercè Ramellat Angrill , que s'ha endut un dinar o sopar al restaurant El Cobert
- Mercè Graupera Diez , que s'ha endut un dinar o sopar al restauran Kinoko.

