Premis als guanyadors del concurs de les VIII Jornades Gastronòmiques de Tardor

“Tardor al Plat” del Restaurant Sant Roc el Buffi, “La coca de recapte amb escalivada” del Restaurant Cal Cabanes, i el “Caneló de brandada amb tòfona” del Restaurant Camping del Solsonès foren escollides les millors tapes

Publicat el 24 de desembre de 2012 a les 18:30
Eva Jaray Foto: Consell Comarcal

El Concurs de les VIII Jornades Gastronòmiques del Solsonès ha finalitzat amb un alt nivell de participació, una iniciativa del Gremi d’Hoteleria del Solsonès conjuntament amb el Consell Comarcal del Solsonès per tal de promocionar els diferents establiments de restauració del Solsonès. Durant un mes s’ha pogut degustar un total de 12 tapes de 12 restaurants de Solsona i comarca.
Els participants han decidit quines són les tapes guanyadores. Dissabte 22 de desembre a la sala gòtica del Consell Comarcal del Solsonès es donà a conèixer les tapes guanyadores del concurs de les VII Jornades Gastronòmiques de Tardor. La Tapa més creativa va ser la “Tardor al plat” del Restaurant Sant Roc el Buffi, la tapa més elaborada va recaure en la “Coca de recapte amb escalivada, arengada i bolets” del Restaurant i Copes Cal Cabanes. I finalment, els participants decidiren que la Millor Tapa era la de “Caneló de brandada amb tòfona” del Restaurant Càmping el Solsonès. 
Entre els 118 participants que han completat les butlletes, s’ha efectuat un sorteig per determinar els tres guanyadors. El guanyador d’un dinar a l’Hostal Nou ha estat en Sergi Pérez, el guanyador d’un dinar o sopar al Restaurant el Castell ha estat en Josep Blanco, i finalment la guanyadora d’un dinar al Restaurant La Cabana d’en Geli ha estat Eva Jaray.
 
Josep Blanco Foto: Consell Comarcal Tapa més elaborada Foto: Consell Comarcal Sergi Pérez Foto: Consell Comarcal