Anna Herrero (Semi) nova alcaldessa de Vallgorguina

Era la candidata d'Alternativa i ha pactat amb ERC

Anna Herrero (Semi) alcaldessa de Vallgorguina
Anna Herrero (Semi) alcaldessa de Vallgorguina | Jordi Purtí
17 de juny del 2023
Actualitzat el 18 de juny a les 8:39h



Anna Herrero (Semi), la candidata d'Alternativa, ha estat investida aquest migdia nova alcaldessa de Vallgorguina gràcies a l'acord arribat amb ERC que ha permès configurar la majoria necessària de sis regidors al plenari de l'Ajuntament de Vallgorguina.

La nova alcaldessa ha agraït la confiança dipositada el 28-M en la formació que ha encapçalat i també el suport que ha rebut d'ERC. També ha tingut paraules d'agraïment per l'assemblea d'Alternativa "som una vintena de persones que treballem en aquest projecte". Anna Herrero (Semi) ha remarcat que són al consistori per escoltar totes les propostes que el grup que ha quedat a l'oposició, Junts, pugui fer i aportar.

"M'ha tocat a mi agafar la vara d'alcaldessa, però la responsabilitat la fem entre totes i tothom qui tingui ganes de treballar pel poble". Ha dit que és una gran responsabilitat però que l'entoma amb il·lusió, moltes ganes i respecte "pel que significa estar al capdavant de l'Ajuntament de Vallgorguina". Assegura que no els espanta i que el nou Govern municipal té moltes ganes de treballar per Vallgorguina. Com diu el seu lema de campanya "Lluitis el que cal" i les ganes de lluitar i són.

L'Ajuntament  de Vallgorguina ha quedat constituït de la següent manera:

Anna (Semi) Herrero Cervera (Alternativa)
Jordi Stravou (Alternativa)
Noèlia (Noe) Muñoz Penín (Alternativa)
Sandra Pagès Torras (Alternativa)

Virgínia Cumplido Domínguez (ERC)
Rubén Blanco Mera (ERC)

Mercè Llistosella Caballé (Junts)
Adrià Rovira Torras (Junts)
Jaume Francia Cañadas (Junts)
Berta Utrillo Gibert (Junts)
José Antonio Terribas Pérez (Junts)