Cristina Martínez Picot presidenta de l'executiva del PSC Selva Sud

«Aquest canvi en la nostra estructura directiva reflecteix el compromís de la nostra agrupació amb la renovació i el reforç dels nostres esforços per servir la comunitat de Selva Sud», ha dit Martínez Picot

Cristina Martínez Picot, nova presidenta de l'executiva del PSC de la Selva Sud.
Cristina Martínez Picot, nova presidenta de l'executiva del PSC de la Selva Sud. | Jordi Purtí / arxiu
19 de juliol del 2024
Actualitzat el 22 de juliol a les 12:36h

La regidora soicialista de l'Ajuntament de Riells i Viabrea és des d'ara la nova presidenta de l'agrupació del PSC de la Selva Sud, després de la renovació de la seva executiva. L'assemblea va votar per unanimitat els nous càrrecs que ara conformen la direcció del partit a la Selva Sud. 

D'aquesta manera, la nova executiva està formada per Cristina Martínez, regidora de Riells i Viabrea, primera secretària; Carlos Pérez, secretari d'organització; María Luisa García, secretària de finances; Alfonso Nieto, secretari i coordinador d’implantació, i Jonatan León, secretari de comunicació.

"Aquest canvi en la nostra estructura directiva reflecteix el compromís de la nostra agrupació amb la renovació i el reforç dels nostres esforços per servir la comunitat de Selva Sud. Estem plens d'entusiasme i d’energia per iniciar aquest nou projecte", ha explicat Cristina Martínez, que ha afegit que "amb una visió clara i un fort sentit de propòsit, ens comprometem a treballar incansablement per millorar la nostra comunitat i assolir els objectius que ens hem proposat."

Arxivat a