El MALL vol «contribuir en el canvi» expressat per la ciutadania de Llinars del Vallès

Fidela Frutos ha renovat la representació del Moviment Alternatiu de Llinars

Candidatura del MALL
Candidatura del MALL | MALL
Redacció
30 de maig del 2023
Actualitzat a les 9:50h


Des del Moviment Alternatiu de Llinars (MALL) agraeixen a les 390 persones de Llinars del Vallès que aquest 28-M els van fer confiança i els ha permès continuar tenint representació municipal, quedant-se a 38 vots de no entrar amb un segon regidor.

La cap de llista del MALL, Fidela Frutos, recorda que són una candidatura municipalista i "podem dir que el MALL és ja un projecte polític consolidat". Amb els resultats de les eleccions d'aquest passat 28-M manifesta que "després de 20 anys, el resultat de les eleccions diu que Llinars del Vallès vol un canvi i nosaltres hi volem contribuir".

Per Frutos aquest canvi expressat per la ciutadania va en la línia de millorar les polítiques democràtiques, la de participació ciutadana, la d'equitat social i la de respecte ambiental amb l'entorn. "Farem tot el que sigui possible perquè així sigui per al bé comú".

La regidora del MALL remarca que la nova situació política "ens obliga a fer una reflexió profunda" sobre els nous escenaris polítics i sobre quina ha de ser la contribució del MALL a aquesta nova situació,