La JNC desplega a Sant Celoni una pancarta de grans dimensions de Carles Puigdemont

La pancarta s'ha desplegat en un edifici de la plaça de la Vila amb el missatge «Amb ganes de tornar-vos a veure»

La pancarta de grans dimensions amb la imatge de Carles Puigdemont desplegada per la JNC de Sant Celoni.
La pancarta de grans dimensions amb la imatge de Carles Puigdemont desplegada per la JNC de Sant Celoni. | Jordi Purtí
26 d'abril del 2024
Actualitzat a les 12:42h

El col·lectiu local de Sant Celoni de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), conjuntament amb Junts per Sant Celoni i la Batllòria, ha entrat en campanya de les eleccions del 12-M desplegant una pancarta de grans dimensions en un dels edificis de la Plaça de la Vila del municipi, amb la imatge del 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, amb el missatge: Amb ganes de tornar-vos a veure

Els joves nacionalistes recorden que el vinent 12 de maig, Catalunya està cridada a les urnes per decidir el seu futur. En aquest sentit remarquen que la JNC està "compromesa amb Catalunya i treballem incansablement perquè el nostre país recuperi un president que lidera, compromès amb el país, la llengua i la seva gent. 

"Només el retorn del president Carles Puigdemont ens ho garanteix. El primer pas és clar: la victòria a les urnes el 12M", conclouen des de la Joventut Nacionalista de Catalunya.

D'altra banda, Junts per Catalunya de Sant Celoni i la Batllòria aquest dissabte 27 d'abril ha programat una xerrada-vermut Catalunya necessita la independència amb la intervenció de Raül Garcia, candidat 62 de la demarcació de Barcelona, i Joan Canaedll. El diumenge 28 d'abril de Sant Celoni sortiran dos autocars per assistir a l'acte que Carles Puigdemont farà a l'Espai Jean Carrère d'Argelers pels militants del Baix Montseny, Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Arxivat a