Manifestació a Vallgorguina contra la moció de censura al govern d'Alternativa-CUP i ERC

L'alcaldessa Anna Herrero va reiterar que acceptar el suport d'un regidor trànsfuga «no és ètic ni moral»

Manifestació contra la moció de censura al govern municipal d'Alternativa-CUP i ERC de Vallgorguina.
Manifestació contra la moció de censura al govern municipal d'Alternativa-CUP i ERC de Vallgorguina. | Jordi Purtí
04 de desembre del 2023
Actualitzat a les 12:33h
Una pancarta amb el lema "Vergonya per una poltrona, això no és política", va encapçalar la manifestació celebrada aquest darrer diumenge a Vallgorguina en protesta per la moció de censura que Junts per Vallgorguina i un exregidor d'ERC han presentata contra el govern municipal d'Alternativa-CUP i ERC. La manifestació, convocada pels dos partits de govern, va recòrrer el trajecte entre la plaça  Mossèn Narcís Saguer (La Bàscula) fins la plaça de l'Ajuntament on es van fer parlaments i actuacions de cultura popular amb els Bastoners Quico Sabaté i el grup musical Subversions.

Els manifestants portaven altres pancartes amb lemes al·lusius a la moció de censura com "Junts+ trànsfuga = traïció del poble", "Vallgorguina seguirà lluitant", "El poble decideix, el govern obeeix", "Endavant projecte del poble", "Traició a la voluntat popular, vergonya", "Cap motiu polítics", entre d'altres.

Els parlaments van anar foça en aquesta línia "l'únic que volen  és tornar a la política continuïsta de sempre, però nosaltres hem vingut a canviar les coses, seguim i seguirem", va afirmar Anna Herrero, d'Alternativa-CUP i alcaldessa de Vallgorguina. De la situació actual en va culpar Junts per Vallgorguina "que per les seves ànsies de poder s'ha aprofitat d'un regidor trànsfuga i no tot s'hi val. No és ètic ni moral". Va reiterar que han acceptat un trànsfuga a les seves "per tirar endavant una moció de censura sense tenir present les conseqüències que això pot portar al poble". Va assegurar que amb el suport de la gent els fa estar més unides i fortes que mai "seguim i seguirem, això no s'ha acabat i passi el que passi ja hem guanyat".

També hi va intervenir Jordi Stavrou, regidor per Alternativa-CUP, manifestant que "som la classe treballadora de Vallgorguina. Som la Unitat Popular i estem orgulloses del suport que rebem de la gent de tota la vida del poble i d'aquella que de Vallgorguina n'ha fet el seu projecte de vida". Va posar èmfasi en que en el procés d'aquesta moció de censura tant si els toca continuar a dins o a fora seguiran lluitant "no ens faran fora ni d'aquí ni d'enlloc. No deixarem de defensar el projecte de la Unitat Popular amb el cvap ben alt".

La moció de censura es va presentar el passat 23 de novembre i si res canvia el ple per debatre-la està programat pel 13 de desembre a les 12 del migdia.
 

Parlaments contra la moció de censura al govern d'Alternativa-CUP i ERC de Vallgorguina. Foto: Jordi Purtí

Arxivat a