El Ple de Sant Celoni aprova iniciar els tràmits per contractar el nou servei de neteja viària

El nou contracte, per un valor d'1,13 milions d'euros, preveu que l'empresa adjudicatària aporti diverses millores en el servei, entre les quals l'augment del personal en un 20%

Una escombradora del servei de neteja de Sant Celoni.
Una escombradora del servei de neteja de Sant Celoni. | Jordi Purtí
Redacció
04 de juny del 2024
Actualitzat a les 16:37h

El ple de l'Ajuntament de Sant Celoni ha aprovat l'expedient de contractació del nou servei de neteja viària a tot el terme municipal per valor d'1.130.867 euros, un 40% més que l'anterior. El nou contracte preveu que l'empresa adjudicatària aporti diverses millores en el servei, entre les quals l'augment del personal en un 20%, la millora de la qualitat de les màquines escombradores: ecològiques, d'aspiració en lloc d'arrossegament, amb una llança d'hidropressió, capacitades per treballar en temps de sequera i bufadors elèctrics per reduir el soroll i la contaminació.

El nou contracte mantindrà les actuals freqüències del servei ajustades segons les necessitats de les diferents zones del municipi i també les recollides de residus i neteja els dies de mercat setmanal. Com fins ara, tindrà en compte neteges especials específiques per actes festius, retirades de cartells, increments de caiguda de restes vegetals, entre d'altres actuacions. A més, es regularitzaran els salaris del personal.

El contracte tindrà una durada de 2 anys amb tres possibles pròrrogues d'any en any, fins a un màxim de 5 anys. Aquest punt es va aprovar en el ple del dijous 30 de  maig de 2024 amb els vots a favor del PSC, l'Alternativa i ERC i 7 abstencions de Junts.

Arxivat a